Jak jadano w polskich domach 100 lat temu? Odpowiedź na to pytanie będzie można znaleźć w specjalnym dodatku do tygodnika „Gazeta Polska”, który będzie dostępny od 14 listopada.
Z okazji 100-lecia odzyskania niepodległości do najbliższego numeru tygodnika „Gazeta Polska” (w sprzedaży od środy 14 listopada) dołączona będzie bestsellerowa książka kucharska - reprint z 1910 roku!
"Kuchnia domowa" - czyli najlepsza książka kucharska sprzed stu lat, będzie do nabycia razem z najnowszym numerem "Gazety Polskiej".
Książka zawiera również porady „Porządki Domowe”.
Wyjątkowy dodatek do tygodnika „Gazeta Polska”. Reprint książki kucharskiej z 1910 roku!#GazetaPolska pic.twitter.com/nGmV54Dldl
— Gazeta Polska (@GPtygodnik) 9 listopada 2018
Cena tygodnika z dodatkiem nie ulegnie zmianie.